Oracle Compute Cloud@Customer: Rugalmas Felhőszolgáltatások Bárhol

Az Oracle bemutatta az Oracle Compute Cloud@Customer szolgáltatást, amely egy rack-méretű felhőinfrastruktúrát kínál, és lehetővé teszi szervezetek számára, hogy az Oracle Cloud Infrastructure (OCI) számítási szolgáltatásait bárhol, ahol szükség van rájuk. A Compute Cloud@Customer megoldás segítségével ügyfelek fejleszthetnek, telepíthetnek és kezelhetnek terheléseket ugyanazzal a szoftverkörnyezettel, mint az OCI, akár egyetlen rack méretű telepítéseknél is. Az Oracle Compute Cloud@Customer lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy alkalmazásokat és middleware-t futtassanak az OCI számítási, tárolási és hálózati szolgáltatásaiban rugalmas virtuális gép formákkal saját adatközpontjaikban. Amikor az Oracle Exadata Cloud@Customer megoldással kombinálják, ideális platformot nyújt az Oracle adatbázisokkal szorosan integrált terhelésekhez. A szervezetek ugyanazokat az OCI szolgáltatásokat használhatják adatközpontjaikban és az Oracle Cloud Region-ben, míg a fejlesztők és az IT-menedzserek ugyanazokat az API-kat és kezelési eszközöket használhatják a konzisztens felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az Oracle Compute Cloud@Customer lehetővé teszi a meglévő terhelések összevonását és új felhő-alapú alkalmazások telepítését egy teljesen kezelt felhőplatformon az adatközpontokban. Ez lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy kihasználják az OCI költséghatékony fogyasztási modelljét a műveletek optimalizálásához és a költségek csökkentéséhez.

Ebben a versengő üzleti környezetben az Oracle kihangsúlyozza az ügyfelek igényét egy konzisztens felhasználói élményre, függetlenül attól, hogy a szolgáltatások hol futnak. Az Oracle Compute Cloud@Customer bemutatásával az Oracle tovább fejleszti a stratégiai elosztott felhőstratégiáját. Az Oracle választást kínál az OCI nyilvános felhő régiói, az OCI Dedicated Region és a Cloud@Customer platformok közül, amelyeket az ügyfelek kombinálhatnak, hogy globálisan elosztott felhőmegoldást hozzanak létre. Ez a választási lehetőség könnyen megkönnyíti az ügyfeleknek, hogy elérjék stratégiai felhőügyfélcéljaikat, miközben lehetővé teszi számukra az adattartólási követelmények kezelését és a meglévő adatközponti és latency-érzékeny alkalmazásokhoz való magas teljesítményű kapcsolatok elérését.

Az Oracle Compute Cloud@Customer-t magas teljesítmény és magas rendelkezésre állás érdekében tervezték. A Compute Cloud@Customer könnyen kibővíthető a kis és nagy szervezetek igényeinek kielégítése érdekében, mindegyik más, elosztott felhő telepítési forgatókönyvvel. A Compute Cloud@Customer az adatközpontokban lévő különböző méretű vállalatok igényeit kielégíti, kezdve 552 processzormaggal és 150 TB használható tárolóval (blokk, fájl és/vagy objektum). A Compute Cloud@Customer a számítási és tárolási kapacitást akár 6 000 processzormaggal és 3,4 PB tárolókapacitással is függetlenül bővíthető.

Az Oracle frissen bejelentett megoldásán kívül a VMWare nyújt helyi felhőszolgáltatást, de az elérhető szolgáltatások listája eltérő


Kulcsszavak: OCI, Oracle Compute Cloud, local, cloud

Új hozzászólás: